ترکی استانبولی

زبان های خارجی

 از دیرباز زبان ترکی استانبولی مورد استقبال ایرانیان بوده است.به طور قطع یکی ازمهمترین دلایل آن هم مرز بودن با کشورمان می باشد. عده‌ای بدلیل مراودات تجاری و برخی برای زندگی وطیفی برای تحصیل با کشور ترکیه در ارتباط هستند. از آنجایی که مردم ترکیه به زبان انگلیسی تسلط چندانی ندارند، چاره‌ای نمی‌ماند جز برقراری ارتباط کلامی به زبان ترکی استانبولی.

متد منتخب جهت آموزش زبان ترکی استانبولی در مرکز زبان سازمان جهاد دانشگاهی تهران بر اساس سری کتاب های HiTiT می باشد .کتاب ها شامل سه سطح مقدماتی،متوسطه و پیشرفته می باشد که مورد تایید سفارت ترکیه نیز بوده و توسط متخصصان ترک زبان در دانشگاه های معتبر آنکارا تالیف شده است.


تعداد ترم های استاندارد آموزش زبان ترکی استانبولی 9 ترم می باشد و منظور از هر ترم آموزشی، ده هفته می باشد که در طی یک فصل برگزار می گردد.


عبارات در زبان ترکی استانبولی همانطور که نوشته میشوند خوانده می شوند این ویژگی زبان ترکی فرایند یادگیری آن را آسان تر و لذت بخش تر ساخته است از دیگر ویژگی های زبان ترکی استانبولی می‌توان به پسوندی بودن آن اشاره کرد بدین معنا که برای ساخت مفاهیم جدید صرف افعال، قید ها و دیگر حالت های دستوری از پسوند های متفاوت استفاده می شود ،اما در عین حال دستور زبان ترکی از مفاهیم قاعده من و مشخص برخوردار است که ارتباط با این زبان را تسهیل کرده است.

 

معرفی سطوح آموزشی ترکی استانبولی:

سطح A1 A2:

در حالت کلی یک شخص پس از گذراندن سطح پایه به راحتی می تواند با یک فرد ترک زبان برای رفع احتیاجات خود ارتباط برقرار کند.

علاوه بر آن می توان متون نوشته شده در جملات ساده را درک کند، منظور خود را با کلمات ساده بیان کند و همچنین می تواند سوالاتی که از او پرسیده میشود را بفهمد و پاسخ دهد.

سطح پایه موثرترین سطح برای درک منطق و ساختار هر زبانی محسوب می شود، پس از گذراندن این سطح باقی روند یادگیری راحت تر پیش خواهد رفت. سطح پایه شامل کتاب HiTiT ۱ میشود که این کتاب طی چهار ترم در آموزشگاه جهاد دانشگاهی تهران تدریس می گردد.

 

سطح B1 B2:

در این مرحله که سطح متوسط محسوب می شود زبان‌آموز به سطحی می رسد که می تواند به جزئیات ظریف ترکی استانبولی نیز تسلط یابد.

علاوه بر آن می تواند روزنامه و مقالات را مطالعه کند،برخی از کتاب‌ها و فیلم ها را ترجمه کند، نامه های رسمی یا شکایات و درخواست های مختلف را تنظیم کند و به راحتی لهجه های منطقه ای و تفاوت های گویشی را تشخیص دهد.

به طور کلی تسلط کامل بر زبان ترکی را میتوان پس از تکمیل کامل سطوح پایین و متوسط در مدت زمان کوتاهی به دست آورد این سطح از زبان معادل کتاب ۲ HiTiT و بخشی از کتاب ۳ HiTiT می‌شود کتاب ۲ HiTiT نیز طی ۴ ترم در آموزشگاه جهاد دانشگاهی تدریس می گردد.

 

سطح C1 C2:

در سطح پیشرفته زبان ترکی استانبولی، زبان آموزان با جزئیات دقیق تر از این زبان آشنایی پیدا می کنند.

تمرین مکرر در طول زمانی گذراندن سطح پیشرفته روند این فرایند را تسهیل می کند. در حالت کلی یک فرد در سطح پیشرفته قادر است به راحتی روابط تجاری برقرار کرده و هر کسب و کار را راه اندازی و اداره کند.در این سطح افراد می توانند تمامی مشکلات خود را به راحتی بیان کنند و راه‌حل نیز ارائه دهند و بدون هیچ مشکلی در درک مفاهیم به این زبان صحبت کنند با رسیدن به این سطح به طور متوسط تقریباً ۵۰۰۰ کلمه در ذهن زمان آموزش تثبیب شده است، که این تعداد کلمات برای برقراری ارتباط در زندگی روزمره بدون مشکل کافی هستند.همچنین  به راحتی دیالوگ های طولانی را برقرار کرده و کتاب های چندین صفحه تخصصی را نیز در حالت روان خوانده و متوجه میشوند.

سطح پیشرفته زبان ترکی استانبولی معادل کتاب ۳ HiTiT می باشد که طی ۴ ترم در مرکز زبانهای خارجی جهاد دانشگاهی تهران تدریس می گردد


با مشاورین ما در امور دوره های آموزشی و ثبت نام در ارتباط باشید.
شماره های تماس : 02166928719-02166437390